top of page

Buz Başlık Epilasyon Acı Verir Mi?

Güncelleme tarihi: 27 Ağu 2023

 Buz Lazer Epilasyon
Buz Başlık Lazer Epilasyon

Buz Başlık epilasyon, soğutma tekniği kullanılarak, bir klinikte yapılan epilasyon tedavisi türüdür. Makine, dermis tabakasını yavaş yavaş kıl köklerinin gelişmesini önleyen bir sıcaklığa ısıtır. Cihazın cilde temas eden kısmı folikülleri hedeflerken cildin yüzeyini rahat tutmak ve acı hissettirmemek için buz gibi soğuktur.


Buz Başlık Epilasyon ve IPL arasındaki fark nedir?

Geleneksel lazer tedavileri ile buz başlık epilasyon arasındaki başlıca farklar şunlardır:

· Soğukluk: Buz epilasyon, cilde ilk temas ettiğinde gerçekten çok soğuktur, bu yüzden cildinizin ısındığını neredeyse hiç farketmezsiniz.

· Cilt ile sürekli temas vardır: Her alan temiz bir jel ile (bir tür ultrason gibi) hazırlanır ve daha sonra cihaz alana yerleştirilir, teknisyen jel üzerinde cihazı kullanarak hızlı bir şekilde epilasyon işlemine başlar. Cihazın üzerinde gezindiği her alanın tedavisi tamamlanmıştır. Geleneksel epilasyonların aksine, buz epilasyon gerçekten çok daha hassas ve titizdir. Bir seferde çok sayıda kıl kökünün tedavisini tamamlayabilir.

· Daha acısız: Geleneksel IPL, sıcak bir lastik bant ile temas halinde olduğunuzu hissettirebilir, ancak buz epilasyon tedavisinde neredeyse hiçbir şey hissetmezsiniz. Oldukça rahat ve acısız bir tedavi yöntemidir.

· Birçok cilt ve saç tipinde kullanılabilir: Evet, bronzlaşmış cilt tiplerinde bile! Önceki lazer tedavileri en iyi tedavi için açık ten ve koyu kılları tercih ederken, buz epilasyon daha derin cilt tonlarında ve daha ince kıllarda, daha açık tüylerde başarılı bir şekilde kullanılabilir.


Acı?

Buz Başlık epilasyon uygulamasında kesinlikle ağrılı değildir. Buz başlık epilasyon uygulamalarına yönelik geliştirilen en yeni sistemler neredeyse ağrısızdır. Çoğu hasta, uygulanan bölgede sadece hafif bir ısınma hissi yaşadığını bildirmiştir.

Bu en gelişmiş ve yeni sistemler, alanında uzman FG Beauty güzellik uzmanlarının deneyimi ile birleşince, ortaya müthiş sonuçlar çıkmaktadır! Ağrısız ve sızısız epilasyon tedavisi arayışlarınızda, gönül rahatlığı ile FG Beauty'i tercih edebileceğinizi bildirmekten onur duyarız!

Buz Lazer Öncesi Sonrası

86 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page