top of page

İstanbul Halkalı Lazer Epilasyon Merkezi

Güncelleme tarihi: 7 Eki 2023

Buz Başlık Lazer Epilasyon, vücut ve yüzdeki istenmeyen tüyleri gidermek için oldukça etkili ve kanıtlanmış bir yöntemdir. Tüm cilt tipleri için uygundur, cildin altındaki saç köklerini yok etmek ve saç büyümesini önlemek için her dört ila altı haftada bir ortalama altı ila on tedaviye ihtiyaç vardır. Henüz yaptırmadıysanız, FG Beauty Lazer epilasyon uzmanlarının deneyiminden güvenle yararlanabileceğinizi size belirtiriz! Lazer Başlığı , erkeklerde ve kadınlarda istenmeyen tüylerin giderilmesi için mevcut en popüler tıbbi tedavilerden biridir. Sadece birkaç seansın sizi güzel, yumuşak, tüysüz bir ciltle bırakabileceği hızlı, etkili ve ağrısız bir deneyim için FG Beauty olarak en gelişmiş teknolojiyi kullanıyoruz. Işığın derin penetrasyonu ve konsantrasyonu, şaşırtıcı bir sonuç sağlamak için cildin yüzeyine zarar vermeden düşük sıcaklıklarda çalışır.


Mükemmel sonuçlara ulaşmak için ve özelleştirilmiş bir tedavi planı oluşturmak için ücretsiz bir . Lazer epilasyon danışmanlığı sunuyoruz. Güvenli, etkili ve uzun süreli epilasyon için

Buz Başlık Epilasyon pigmentli bölgenin tüylerini hedeflemek için ışık kullanır. Işık saç köküne ve saç folikülüne doğru hareket eder. Lazer ışığı saç folikülünü yok eder ve saç kalıcı olarak çıkarılabilir. Tedavi, saç büyümesi, saç tipi ve rengi, vücut alanına göre kişiden kişiye değişir. Saç renginize bağlı olarak ipeksi pürüzsüz bir his elde etmek için tedavi planı 3 randevu ile 7 randevu arasında değişebilir.



hamilelikte lazer epilasyon kadınlar kulübü
Lazer Epilasyon Nedir


Lazer Epilasyon Avantajları

· Batık saç yok,

· Ağrısız tedavi,

· Uygun maliyetli,

· Hızlı ve etkili,

· Hızlı, uzun ömürlü ve ağrısız prosedür.


Saç kökü yok edildiğinde epilasyon kalıcıdır. Saç folikülü sadece hasar gördüğünde, saç nihayetinde yeniden büyür. Buz başlık epilasyon, istenmeyen tüylerden kurtulmak için tek kalıcı kozmetik çözümdür. FG Beauty Lazer epilasyon uzmanları, ipeksi pürüzsüz bir cilt için en az 4 kez tedavi önerir.


Bir lazer epilasyon uygulaması cilt ve vücuttaki tüm tüy türlerinde kullanılabilecek çok uyarlanabilir bir yöntemdir. Bazı insanların saç tiplerinin, FG Beauty uzmanlarının yapabileceği karmaşık prosedürlere ihtiyacı olabilir.


25 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page