top of page

İstanbul En İyi Kalıcı Makyaj Salonu

Güncelleme tarihi: 27 Ağu 2023

Kalıcı kozmetikler, mikro pigmentasyon veya kozmetik dövme olarak da bilinen yenilikçi ve devrimci bir sanat tekniğidir. Bu sanatsal geliştirme, cildin yüzeysel katmanlarının altına doğal pigmentlerin implante edilmesinden oluşur. Küçük bir steril mikro iğne kullanarak, doğal pigmentler dermis ve epidermis arasına yerleştirilir ve kalıcı bir kozmetik etki yaratır. Bu son derece yetenekli teknik, aşağıdaki alanlarda saç veya rengin eksik olduğu görsel bir yanılsamayı yansıtır: kaşlar, göz kalemi / veya daha dolgun, daha kalın kirpikler görünümü vermek. Bu teknik, ağız bölgesinin doğal renginin eksik olduğu dudak bölgelerinde renk sağlanmasında çok yararlıdır.


Neden kalıcı makyaj?

Kalıcı makyaj kozmetik dövmedir. Hizmetleri tanımlamak için kullanılan birçok başlık var, ancak hizmet ilke olarak kalıcı dövme ile neredeyse aynıdır. Kalıcı kozmetikler, kalıcı makyaj, kozmetik dövme ve mikro pigmentasyonun en çok kullanılan tanımlayıcılar olduğunu göreceksiniz.

Kalıcı makyaj, kaşlarında, dudak hatlarında ve göz astarında sorunlar yaşamaktan bıkmış insanlar için tasarlanmıştır. Çok meşgulseniz ve artık her sabah makyajınız ile uğraşmak istemiyorsanız gönül rahatlığı ile kalıcı makyajı tercih edebilirsiniz.



FG Beauty Halkalı
En İyi Kalıcı Makyaj Salonu


Kalıcı makyaj uygulamasında neden FG Beauty?

FG Beauty’de, kalıcı makyajların güzel sanatında uzmanız. İster daha ince veya doğal görünen bir görüntü isteyin, ister daha cesur ve dramatik bir görünüm tercih edin, profesyonellerimiz sizinle birlikte çalışarak gerçekten kendinize ait bir şeyi özelleştirebilir. Ayrıca vitiligonun neden olduğu vücuttaki yara izlerini veya beyaz lekeleri gizlemek veya areola ameliyat sonrası veya başka nedenlerle alakalı güzelleştirmeler için kalıcı makyaj hizmetleri sunuyoruz.


Kalıcı makyaj ile ilgili şaşırtıcı olan şey, neredeyse herkes için yararlı olmasıdır. Bugün, kalıcı makyaj işlemine çeşitli şekillerde girmeyi seçen erkek ve kadın sayısı giderek artmaktadır. Bazıları için estetik bir seçimden daha fazlasıdır. Bazıları kalıcı makyajı zaman tasarrufu olarak veya düzenli, geçici makyaj uygularken fiziksel zorluk yaşadıkları için kullanır. Senin amacın ne olursa olsun, kalıcı makyaj tercihlerinde güvenle FG Beauty kalıcı makyaj uzmanlarını tercih edebilirsin. İstanbul Bahçeşehir lokasyonunda sana bu hizmeti en kaliteli şekilde sunmaya hazırız.

3 görüntüleme

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page